Navigeren op deze site

Hoe kan ik reageren?
Je kunt reageren door de titel van de betreffende bijdrage aan te clicken. Pas dán zit je er écht in. Onderaan verschijnt dan een reactieruimte. Naam en email (blijft
voor derden onzichtbaar) invullen en je kunt je reactie kwijt.

De eerste keer dat je reageert, moet je antwoord even op goedkeuring van de redactie wachten. Iedere volgende reactie wordt automatisch geplaatst. Daarbij staan, als het goed is je naam en mailadres al ingevuld. Je hebt Bewaren toch wel aangevinkt? Als je vervolgens op Home (in de header) of op de naam van de site  Bussumnatuurlijkbeter clickt, zit je weer op de Voorpagina, waarop de 10 laatste berichten staan.

Hoe kan ik oudere (archief)bijdragen vinden?
Daar zijn 8 manieren voor:
*In de rechter kolom (zijbalk) vind je een lijst met de Laatste 25 berichten. Click de bijdrage van je keuze aan.
*Ook bij Vandaag populair kun je nog een keus maken.
*Onderaan de voorpagina kun je Oudere berichten aanclicken waarbij je telkens de 10 voorgaande berichten in beeld krijgt.
*Als je in het bericht zit (titel aanclicken) kun je boven- en helemaal onderaan navigeren naar het voorgaande en het volgende bericht. Die staan met titel en pijltjestoetsenvermeld.
*De bijdragen worden geplaatst met de vermelding van een of meer Categorieën. Zoek je iets wat bij een categorie hoort dan click je de gewenste categorie in de zijbalk aan.
*Daarnaast heb je nog het Archief waarin je een keuze per maand kunt maken. Als een maand meer dan 10 berichten heeft, heb je daar telkens onderaan de mogelijkheid om verder terug te gaan.
*Direct onder de Kalender kun je ook vanuit de huidige maand terug navigeren naar de voorafgaande  maand.
*Tenslotte heb je met het intikken van steekwoorden ook nog een mogelijkheid bij Zoeken.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe bijdragen?

Voor de echte die-hards geen probleem. Die kijken dagelijks of meerdere keren per
week op de site. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je automatisch te laten  waarschuwen wanneer er een nieuw bericht is geplaatst. Als je op een bijdrage reageert, moet je voordat je die verzendt even onderaan aanvinken Houd mij via email op de hoogte van nieuwe berichten.

Je kunt natuurlijk ook op de sidebar aan de rechterkant de volgknop aanklikken  (volg Bussumnatuurlijk beter via e-mail).*Kan ik bij Reacties ook een persoonlijke avatar (foto) voor m’n naam krijgen?
Jazeker.
Click op het neutrale kleurplaatje voor je naam en volg de aanwijzingen op het scherm.

*Wat moet ik met LIKE onder het artikel?
Dit is een mogelijkheid om de betreffende bijdrage te voorzien van je waardering. Na een clickje verschijnt je avatar samen met andere enthousiastelingen onder het artikel. Een prachtige gelegenheid voor die Bussumers met reageerangst, om toch iets van  een reukspoor achter te laten.

Deze informatie wordt zo nodig af en toe bijgewerkt. Je kunt alles makkelijk onder het kopje FAQ terugvinden onder het kopje Vitale Linkjes in de zijbalk. Daar staan ook linkjes naar andere belangrijke informatie.

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s