Veel multimediale aandacht voor centrum Bussum.

benIn een van de eerste uitzendingen van GooiTV is er een interview met Bussum Natuurlijk Beter.  In een interview zet Ben de Veth alle zaken nog eens op een rijtje. Zo zou het dus ook kunnen. Wanneer gaat de gemeente Bussum eens luisteren naar haar inwoners en neemt zij afstand van de belachelijke plannen van de projectontwikkelaar? Klik HIER voor het fragment op GooiTV

Cor Molenaar (prof. E-marketing in Rotterdam) spreekt in Nieuwsuur van een “dramatische kaalslag” voor de detailhandel. De detailhandel is één van de branches die het zwaarst zijn getroffen door de crisis. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek gingen er dit jaar al 670 winkels failliet, tegenover 758 in heel 2012. Nieuwsuur bezoekt bedrijven die webshop en fysieke winkel combineren en in de studio is Cor Molenaar, hoogleraar e-marketing. Met alleszeggende beelden van o.a. de Kerkstraat in Bussum. De leegstand in de winkelpanden komt niet alleen door de crisis, maar is structureel door de groei van online. Kijkend naar de trend zijn de sluitingscijfers dramatisch, voorspelt hoogleraar e-marketing Cor Molenaar. Hij raadt aan als winkelgebied samen te werken op internet en samen een unieke sfeer en beleving te creëren. Dat is wat meer dan een paar plantenbakken of een fontein, zoals laatst in de presentatie van de gemeente. In de gemeente Veghel is onder zijn leiding een en ander gerealiseerd. Duidelijk en inspirerend verhaal:  Klik HIER voor de uitzending van Nieuwsuur.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bewinkeling, Compact centrum, Democratie, Groen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.