Geweldig initiatief: Hart voor Bussum

hartvoorbussumEen alternatief plan voor de ontwikkeling van het dorpshart op de plek van De Nieuwe Brink/Scapino. Dat is de inzet van de actie Hart voor Bussum, opgezet door D66, CDA, BussumsBloei, de Fietsersbond, Buurt Preventievereniging Centrum en planologen Ben de Veth en Kees Flink van ‘Bussum Natuurlijk Beter’.
Wij willen in korte tijd zoveel mogelijk steun voor een alternatief plan zien te krijgen en wil dat de gemeenteraad daar uiteindelijk voor kiest.
Hart voor Bussum pleit voor meer woningen, meer groen, minder verkeersdruk en minder leegstand van winkels. Kortom, de kernwaarden die vanuit de Bussumse bevolking zijn aangedragen en die –verwoord in het visiedocument: “Op weg naar een modern tuindorp”- zijn aangenomen. Volgens ons is daarvan niks terug te vinden in de plannen van Barneveld.

Meer over de actie en de plannen op deze pagina en via Twitter.
Volg ons: @hartvoorbussum

Dit bericht werd geplaatst in Compact centrum. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geweldig initiatief: Hart voor Bussum

  1. Dorith Levöleger zegt:

    Goed initiatief!! Heb de petitie getekend en de zienswijzen verstuurd. Dank voor jullie inzet voor een groen en leefbaar Bussum!

  2. H.Peters zegt:

    Ik ben het volkomen met jullie eens, en begrijp geen jota van het heilloze plan om opnieuw winkelruimte te creëren terwijl er al zoveel winkels leeg staan. Ga door met jullie actie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s