Nieuws uit de Nassaulaan.

dixonsAlweer ruim een maand is de vernieuwde Dixons in de Nassaulaan open. Een toonbeeld van het Nieuwe Winkelen. Op grote terminals kunnen alle producten bekeken worden, alleen of samen met een verkoper. Als het gewenste artikel niet in de winkel voorradig is, wordt het de volgende dag thuis bezorgd. Een mooie koffiemachine maakt het verblijf in de winkel extra aangenaam. Uiteraard is er gratis WiFi in de zaak. Het is een echte aanwinst voor de Nassaulaan en een mooi voorbeeld van een winkel waarvoor je de deur uitgaat!

los

Een andere, heuglijke ontwikkeling is het weer openen van de voormalige kantoorboekhandel De Ark. Boekhandel Los heeft deze zaak erbij getrokken waardoor er nu meer ruimte is.  Vrijwel meteen na de opening was er de tentoonstelling “Bekende gezichten”van kunstenares Jacqueline de Loo. Een extra reden om naar de boekenzaak te gaan. En mocht je niet in staat zijn om naar de winkel te gaan, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de on line webshop van deze boekhandel.  www.boekhandellos.nl 

Al met al goede berichten uit dit sterke deel van het winkelcentrum Bussum. Het is jammer dat de gemeente het karakteristieke pand van De Vonk al ruim drie jaar leeg laat staan. Een dergelijk fraai pand verdient een betere bestemming!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Bewinkeling, Compact centrum, Concurrentie Internet. Bookmark de permalink .