Laat je verbeelding werken: Villa Augustus Dordrecht

Een leegstaande watertoren uit de 19e eeuw in Dordrecht werd een paar jaar geleden met veel smaak verbouwd tot hotel Villa Augusta. In de stijl van het Rotterdamse Hotel New York. De waterbekkens werden biologische groenten- en fruittuinen, een fraai voorbeeld van Urban Farming. Het pompgebouw werd restaurant. In de orangerie overwinteren de citroenbomen. Alles op loopafstand van de prachtige oude binnenstad van Dordrecht. En vlak bij: DordtYart, een creatief cultureel centrum in een voormalige havenloods.

Bussum: een in onbruik geraakte chocoladefabriek, industrieel erfgoed uit de 19e eeuw, vlak bij het centrum van het dorp. Gelukkig is een groep creatieve mensen bezig Bensdorp van de ondergang te redden. Met visie, lef en doorzettingsvermogen. Laat je verbeelding werken en steun ze, politiek, financieel, met jouw eigen kennis en enthousiasme. Bensdorp kan het centrum versterken…..

Dit bericht werd geplaatst in Compact centrum. Bookmark de permalink .

Een reactie op Laat je verbeelding werken: Villa Augustus Dordrecht

  1. Laat maar weten, toen ik in de raad van Bussum zat had ik het idee voor atelierwoningen al als bestemming voor het pand Bensdorp. Dit is een mooie en duurzame aanvulling daarop, succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s