In het nieuws

De berichtgeving in de Gooi en Eemlander van vrijdag 28 september heeft reacties opgeroepen. Het benadrukken van de groei van de leegstand zou negatief effect kunnen hebben op het imago van het centrum, en daarmee op de omzet en toekomst van winkeliers. We willen nog eens benadrukken dat  Bussum volop kansen heeft. Die zijn tijdens de inspraak door veel Bussummers, ondernemers en bewoners, naar voren gebracht. En tijdens de 2e fase inspraak die nu plaats vindt komt een schat aan ideeën naar boven. De uitvoering van de centrumvisie, de ideeën, en de eensgezindheid bieden een grote kans op een aantrekkelijk centrum, dat bezoekers vasthoudt en nieuwe bezoekers aantrekt. Toevoeging van nieuwe functies, zoals daghoreca, wonen, cultuur draagt daar sterk aan bij. Onze intentie is alles te doen om juist een levendig en aantrekkelijk centrum te krijgen, lerend van het verleden, en afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Bussum is een prachtig dorp. Het verdient dan ook een prachtig centrum. Dat voor elkaar te krijgen is onze wens. En daar een platform voor te bieden, is de bedoeling van onze site. De belangstelling daarvoor is groot. Daar zijn we blij mee. Het geeft aan dat veel Bussumers zich erg betrokken voelen bij hun dorp.

Dit bericht werd geplaatst in Compact centrum. Bookmark de permalink .

Een reactie op In het nieuws

  1. Wil Overman zegt:

    Is er eigenlijk al eens onderzoek gedaan om het hele centrum van Bussum autovrij te maken?
    Bussum kent zoveel leuke straten waar het prima winkelen is, (Kapelstraat, Havenstraat, Spiegelstraat ) alleen zo jammer dat daar auto’s rijden. buiten het feit van de uitlaatgassen is het met kinderen lastig te lopen.
    Levendig en aantrekkelijk centrum: Tja , daar is iedereen het wel mee eens, maar ook wordt hier al sinds jaar en dag over gesproken maar er gebeurt niets. Elk zichzelf respecterend dorp of stad heeft een plein met terrasjes. echter Bussum niet. (thema)dagen organiseren werkt ook altijd héél goed, ik was de laatste keer op koopjesdag, dat zag er heel leuk ,druk en gezellig uit. het werkt blijkbaar. Er zijn dus genoeg ideeën die onder de Bussummers leven. Aan de slag zou ik zo zeggen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s